Emine binti Bammat'a arazisini sattığına dair Kumuk Köyü Mahkemesi’nin verdiği satış hücceti - Kafir Kumuk Village Court (My University, 1901)
22 Ağustos 1901 tarihli mahkeme tasdikli arazi satış belgesi. Ben Kumuk’tan Bammat’in kızı Emine’ye arazimi sattım. 5 adet mühür bulunmaktadır.
The document bears the seals of the Court and the witnesses.
Keywords: Emine binti Bammat; Kafir Kumuk Village Court; Court order; Temir-Khan-Shurinskiy-Dagestan