Gürcistan Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Noe Zhordania'nın Ali Mardan Bey Topchubashov ve Haydar Bammat'ın 27 Ocak 1927 tarihli mektubuna yazdığı cevap - Zhordania, Noe, 1868-1953 (My University, 1927)
Gürcistan Cumhuriyeti Hükümet Başkanı sıfatıyla Noe Zhordania bu mektubunda Ali Mardan Topçubaşı ve Haydar Bammat'ın 27 Ocak 1927 tarihli mektubuna cevap vererek, konu hakkındaki düşüncelerine dair Üçlü Konsey'deki Gürcü temsilcisinden bilgi beklediklerini, bu nedenle, Azerbaycan ve Kuzey Kafkasya Delegasyonlarına şu aşamada farklı birşey söyleyebilecek durumda olmadıklarını bildirmektedir.
The year is mistakenly written as 1923 in the document; it should be 1927.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Topchubashov, Ali Mardan Bey, 1862-1934; Council of Three; Caucasian Political Center; Russo-Soviet occupation; Azerbaijan; North Caucasus; Paris-France