Japonya'nın birleşik bir Kafkasya devleti kurma çalışmalarına her türlü yardımı sağlayacağı hakkında General O. (Oshima) ile Bay B. (Bammat) arasında yapılan anlaşma - (:unkn) unknown (My University, 1938)
Anlaşma beş maddeden oluşmakta olup Kafkasya halkının dış güçlerden kurtulması ve kendilerinin bağımsız devletlerini kurma çabalarını Japonya’nın içtenlikle destekleyeceğine dair General O. ile B. arasında yapılmıştır....
See II. Dünya Savaşı'nda Kafkasya Dağlıları by Cem Kumuk. Ankara: YTB Yayınları, 2026, p. 53-54.
Keywords: Caucasia; Japan; Turkey; Germany; Oshima, Hiroshi, 1886-1975; Bammat, Haydar, 1890-1965