Haydar Bammat'ın yayınevi tarafından mağdur edilen okuru M. Wildi'ye yazdığı mektup - Bammat, Haydar, 1890-1965 (My University, 1946)
Yayınevi tarafından mağdur edilen okuru M. Wildi'ye yazdığı mektupta Haydar Bammat, "eserime abone olarak ve ilan edilen fiyatı peşin ödeyerek beni onurlandırdınız" diyerek, mağduriyet için özür dilemekte ve sebeplerini açıkladıktan sonra "size aynı mektupla birlikte "Visages de I'Islam" adlı kitabımın bir kopyasını gönderiyorum ve bunu daha önce yapamadığım için içtenlikle özür diliyorum" demektedir.
See also the letters with the registration nos. HB03071, HB03072, HB03230 and HB03234.
Keywords: Payot (Publisher); Editions de l'Echiquier (Publisher); Visages de l'Islam (Book); Book sales; Wildi, M.; Lausanne-Switzerland