La Jeune Parque Yayınevi tarafından Necmeddin Bammat'a gönderilen mektup - (:unkn) unknown (My University, 1947)
Necmeddin Bammat'a gönderilen bu mektupta, satışının oldukça sınırlı ve İsviçre pazarı ile diğer Fransızca konuşulan pazarların kendilerine kapalı olması nedeniyle "Visages de l'Islam" kitabının Fransa'da yeniden kendileri tarafından basılması teklifini redettikleri ve kitabı iade ettikleri belirtilmektedir.
Keywords: Bammat, Necmeddin, 1922-1985; Visages de l'Islam (Book); Paris-France; Lausanne-Switzerland