F. Kadjar tarafından "L'Islam en Marche" başlıklı yazı serisiyle ilgili olarak Bammat'a gönderilen mektup - Kadjar, F. (My University, 1946)
Haydar Bammat'a 25 Haziran 1946'da F. Kadjar tarafından gönderilen ve üzerinde "1944'te Le Mois Suisse dergisi Georges Rivoire'ın "L'Islam en Marche" başlıklı bir dizi makalesini yayınladı. Bu makalelerin yer aldığı dergi sayılarını elbette ücreti mukabili bana gönderirseniz minnettar olurum" yazılı mektup.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Georges Rivoire (Pseudonym of Bammat); Le Mois Suisse (Journal); L’Islam en Marche (Article); Genève-Switzerland