100. Doğum Yıldönümünde Hattat Macit Ayral Konferansı - Derman, Mustafa Uğur, 1935- (My University, 1991)
Hattat Macit Ayral'ın doğumunun 100. yılı münasebetiyle düzenlenen toplantıda, Hattat Macit Ayral'ın hayatı, kişiliği, hat sanatındaki eğitimi, hocaları, yazı sitilleri, çalışmaları ve eserleri hakkında bilgiler aktarılmaktadır.
Wav. and Mp3 formats were created from the original audio cassette along with the CD.
There is humming and intermittent gaps in the recording.
Keywords: Ayral, Macit, 1891-1961; Calligraphy-Conferences; Turkish calligraphers