Hans Weiss'in Bern'deki adresine ve bazı kişilere ait notlar - (:unkn) unknown (My University, 2026)
Arkasında Fransızca yazı parçası bulunan bu not kağıdında şahıs isimleri ve adresler bulunmaktadır.
Keywords: Weiss, Hans; Zeynalov, Aflan, 1918-1997; Kumuz, Hüseyin, 1890-1964; İsmailov; Edigarov; Ahmet Molla; Kalabejli, S.; Bern-Switzerland