Shakov'un Kuzey Kafkasya Cumhuriyeti Milli Konseyi’ne dair Bammat'a gönderdiği mektup - Shakov, İsmail (My University, 1932)
Kuzey Kafkasya Cumhuriyeti Milli Konseyi’nin isteği üzere üç delegasyonun görüşmesi ile ilgili kararın kopyasını Bammat'a göndermektedir. Rusça mektupla birlikte üç sayfadan oluşan ve Kuzey Kafkasya Cumhuriyeti Milli Konseyi hakkındaki kararları içeren Fransızca metinler bulunmaktadır.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; National Council of the Republic of the Northern Caucasus; North Caucasus; Paris-France