Haydar Bammat'ın Gürcü Menşevikler'le ilgili olarak Akaki Chkhenkeli'ye gönderdiği mektup - Bammat, Haydar, 1890-1965 (My University, 1930)
Haydar Bammat tarafından Muhaceretteki Gürcü Milli Merkezinin başkanına yazıldığı anlaşılan belgede, Gürcü Menşeviklerin Kafkasya davasına verdikleri zararlar açıklanmakta ve bundan sonra Gürcü Menşevik Hükümet temsilcileri ile işbirliği yapılmayacağı bildirilmektedir.
Keywords: Chkhenkeli, Akaki, 1874-1959; Caucasus Confederation; Georgian Mensheviks; Paris-France