Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Konsey Başkan Yardımcılığı Genel Sekreterliği makamına yapılan atamaya dair kararname - Ben Bella, Ahmed, 1916-2012 (My University, 1964)
Kararname: Cumhurbaşkanı, Konsey Başkanı Hükümet üyelerinin atanmasına ilişkin 2 Aralık 1964 tarih ve 64-33 sayılı Kararname dikkate alınarak, bakanlar kurulunun kaldırılmasına ve bakanlık genel sekreterliği makamlarının oluşturulmasına ilişkin 2 Aralık 1964 tarih ve 64-34 sayılı Kararname'yi dikkate alarak; Konsey Başkan Yardımcısının teklifi üzerine, Kararname: Madde 1. Cherif Abtroun, Konseyin Başkan Yardımcılığına Genel Sekreter olarak atanmıştır. Madde 2.- Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti RESMİ GAZETESİ'nde yayınlanacak bu kararnamenin uygulanmasından Konsey Başkan Yardımcısı sorumludur. 10 Aralık 1964'te Cezayir'de imzalanmıştır. Ahmed BEN BELLA
Keywords: Chérif, Abtroun, 1938-; Secretary General of the Vice-Presidency Council-Algeria; Algeria