Université Internationale'in Rektörü A. Pueyo'nun Bammat'ın mektubunu aldığını ve ileride kendisinin konuşma yapmak üzere davet edilebileceğini bildiren mektubu - Pueyo, A. (My University, 1957)
Université Internationale'in Rektörü A. Pueyo mektubunda Bammat'ın 31 Mayıs tarihli mektubunu aldığını bildirmekte ve teşekkür etmektedir. Bammat'ın Üniversite'nin Onursal Komitesi'nde yer almayı kabul edip etmediğini bildirmesini istemekte ve ileride üniversiteye konuşma yapmak üzere davet edilebileceğini yazmaktadır. Mektubun ekinde üniversiteyi tanıtan bir broşürü de gönderdiğini de belirtmektedir.
Document with the registration no. HB02252 is the attachment of this letter and send by A. Pueyo to Bammat.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Université Internationale-Tangier; Tangier-Morocco; Paris-France