Data ile yaptığı görüşmeden bahseden Michael Kedia'nın Haydar Bammat'a mektubu - Kedia, Michael, 1902-1954 (My University, 1939)
Bugün sabah size mektup göndermiştim. Şimdi Data’dan gördüm ve onunla olan görüşmemi size yazmakta acele etmekteyim. Mektupta bu görüşme ile ilgili detaylı bilgiler yer almaktadır. Bunun yanında Çoçia ve Ahmeteli hakkındaki görüşlerine yer verilmiştir.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Kedia, Michael, 1902-1954; Data; Elekhoti, Tambi, 1889-1952; Tsereteli, Mikheil, 1878-1965; Akhmeteli, Vladimir (Lado), 1875-1942; Amirejibi, Shalva, 1887-1943; Çoçia, V.