Rahatsızlığından, Sovyet elçiliği ve konsolosluğunun Kahire kampını ziyaret ettiğinden bahseden Murat Dağlı (Donogo)'nın Haydar Bammat'a mektubu - Dağlı (Donogo), Murat (My University, 1948)
Rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gördüğünü, Sovyet Elçiliği ve Konsolosluğu’nun kendilerinin Kahire kampını ziyaret ettiklerini, Türkiye’den daha önce tanımadığı şahıslardan mektup aldığını ve onların kendisini davet ettiklerini bildirmektedir.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Bammat, Necmeddin, 1922-1985; Dağlı (Donogo), Murat; Refugee Camp-Cairo; Soviet Embassy and Consulate; Helwan-Egypt; İstanbul-Turkey; Cairo-Egypt