Sovyet iktidarındaki Kuzey Kafkasya'da siyasi ortamı anlatan yazı - (:unkn) unknown (My University, 1924)
18 maddeden oluşan bu yazı Sovyet iktidarındaki Kuzey Kafkasya'da siyasi ortamı anlatmaktadır.
Bizim Taleplerimiz başlığı altında ayrı bir kağıtta altı maddeden oluşan bir sayfa bulunmaktadır.
Keywords: North Caucasus Federation; Russia; Cossacks