Cemaleddin Musallaev’i vatan hainliği ile suçlayan ve artık mülteciler adına çalışmamasını, bırakıp çekilmesini isteyen Kafkasyalı mültecilerin Cemaleddin Musallaev'e mektubu - (:unkn) unknown (My University, 1933)
Cemal’i vatan hainliği ile suçlamakta ve artık mülteciler adına çalışmasını bırakıp çekilmesini istemektedirler. Birkaç şahsın ismi ve kısa bir not bulunmaktadır.
Keywords: Musallaev, Cemaleddin, ?-1951; Caucasian refugees-Kars; Kars-Turkey