Nureddin Emirov adına Fatima Tamara’nın adresine gönderilmiş bir posta alındısı - (:unkn) unknown (My University, 1948)
Nureddin Emirov adına Fatima Tamara’nın adresine gönderilmiş bir posta alındısıdır. Makbuz ile beraber bulunmakta olan notta da “Pago Shakmanov (Şakman) için 20 Fr (Frank)” yazısı vardır.
Keywords: Emirov, Nureddin; Shakmanov, Pago; Tamara, Fatima; Rome-Italy; Lausanne-Switzerland; Aid receipt