Afganistan Enformasyon Ofisi'nin İngilizce konuşan halklar arasında Afganistan lehine yayınlar yapılması hususundaki programı - (:unkn) unknown (My University, 2026)
İngilizce konuşan halklar arasında Afganistan-Pakistan anlaşmazlığı hakkında neredeyse hiçbir bilgi bulunmamaktadır. İngiliz gazetelerinde yapılan yorumlar her zaman Pakistan lehine olmaktadır. Bu nedenle meselenin objektif bir tarihini veren yayınlar hazırlanması ve Afganistan'la ilglili bilgilerle basının ve kamuoyunun haberdar edilmesi gerekmektedir. Bu metin, Afganistan Enformasyon Ofisi'nin Yayınlar, Duyurular, Misafiperverlik, Mekan gibi başlıklar altında planladığı propaganda programı için hazırlanmıştır.
Keywords: Afghanistan; Afghan Information Office; Afghan propaganda efforts; Bakhtar News Agency; Afghanistan-Pakistan relations; Pakistan; England; America; Egypt; Turkey; Kabul-Afghanistan; BBC; Andora; Royal Embassy of Afghanistan; London-England; Washington-USA; Latin America