Sarı Ahmedoğlu, Ömer Haydaroğlu, Ali Başoğlu ve Kazım'dan bahseden kısa notlar - (:unkn) unknown (My University, 2026)
Borçka’da Sari Ahmed oğlu diye birisi yoktur. Hopa’da Ömer Haydaroğlu Ali Baş oğlu diye birisi bulunmaktadır. Kazım- kumarbaz, alkolik ve tehlikelidir.
Keywords: Borçka-Artvin; Artvin-Turkey; Sarı Ahmedoğlu; Hopa-Artvin; Haydaroğlu, Ömer (Sultan Omar), ?-1973; Başoğlu, Ali; Kazım