Payot Yayınevi tarafından "Visages de I'Islam" başlıklı kitabının İsviçre ve Paris'teki satışlarına dair Haydar Bammat'a gönderilen mektup - (:unkn) unknown (My University, 1959)
Payot Yayınevi; "Visages de l'Islam" adlı kitabının İsviçre'deki satışlarıyla ilgili mektuplarına Haydar Bammat'ın cevaben yazdığı 30 Ağustos 1959 tarihli mektubunu aldıklarını belirterek, Société Français tarafından yapılan satışlarla ilgili raporu aynı anda gönderemedikleri için özür dileyerek rapor ellerine geçer geçmez kendisine ileteceklerini bildirmektedir.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Georges Rivoire (Pseudonym of Bammat); Visages de l'Islam (Book); Société Française du Livre (Bookseller)-Paris; Book sales; Lausanne-Switzerland; Paris-France