Abhaz Halk Konseyi'nde alınan kararlar: Abhaz Kulübü, Sohum Bölge Mahkemesi'nin açılışı, tutukluların kaçışı ve konsey hazinesi hakkındaki meseleler - Abkhaz National Council (My University, 1918)
Toplantıya katılanların isimleri bulunmaktadır. Meseleler: 1. Abhaz Kulubü hakkında 2. Suchumi ve Suchumi Bölgesi için bölge mahkemesinin açılışı konusunda 3. Tutuklu olanların kaçışı hakkında 4. Konsey hazinesi ve para raporları hakkında 5. Çalışmalar
Protocol no: 28
Keywords: Abkhaz National Council; Abkhaz Club; Sukhumi District Court; Chochua, Andrei Maksimovich, 1879‑1965; Russia; Kostooğlu; Prisoners