John A. Stewart tarafından ABD Temsilciler Meclisi üyesi Walton Moor'a gönderilen mektup - Stewart, John A. (My University, 1926)
ABD Temsilciler Meclisi üyesi Walton Moor'a gönderildiği anlaşılan bildirinin imzasız nüshasında Kafkas Cumhuriyetlerinin bağımsızlıklarının kazanılması ve korunması için ABD'nin desteği talep edilmektedir.
Keywords: Moore, Robert Walton, 1859-1941; House of Representatives-USA; Congress of the United States; Georgia; Azerbaijan; North Caucasus; New York-USA; Washington-USA