İsmi belli olmayan bir gazetenin Eylül 1919 tarihli 12. sayısında "İngilizlerin Dağıstan ve Çeçenistan'da Dağıtılan Dağlılara Yönelik Çağrısı" başlıklı General Denikin'in mesajından bahsedilen makale - (:unkn) unknown (My University, 1919)
Bu sayının sonunda Eylül 1919 tarihi bulunmaktadır. Ancak gazetenin son kısmının telef olması sebebiyle bu yazının yazarının ismi okunmuyor. Sadece Albay A.. bulunmaktadır. “İngiltere Hükümeti General Denikin’i ve onun amaçlarını destekliyor. General Denikin’in amacı, Bolşevizmi ortadan kaldırmak, büyük ve bölünmez Rusya’yı yeniden ihya etmek ve Dağlı halkının özerkliği...”
Keywords: Dagestan; Chechnya; England; Bolshevism; Russia; Denikin, Anton, 1872-1947