Gürcü Hükümetinden alınan paraların nerelere harcandığı ve kimlere verildiği hakkında Azerbaycan Kuzey Kafkasya Komitesi azasından Fethi'nin eski komite reisi Haydar Bammat'a gönderdiği mektup - Fethi (My University, 1921)
Azerbaycan ve Şimal-i Kafkasya fırkası sabık reisi Haydar Bammat’a gönderilen bu mektupta harici ve siyasi konuların yanında para problemleri de yer almaktadır.
The date is June 3, 1337 in the Rumi calendar.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Fethi; Georgia; Azerbaijan North Caucasus Committee