Gönderdiği telgrafı aldıklarını bildiren, teşekkür eden ve Kurban Bayramı kutlamasından bahseden Aflan Zeynalov'un Haydar Bammat'a mektubu - Zeynalov, Aflan, 1918-1997 (My University, 1946)
Haydar Bammat’ın sağlık problemi sebebiyle Kurban Bayramı kutlamasına gelemediği için göndermiş olduğu telgrafını aldıklarını bildirerek teşekkür etmekte ve kutlamadan bahsetmektedir.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Zeynalov, Aflan, 1918-1997; International Camp Wösehnau-Aargau; Aargau-Switzerland; Refugee Camps-Switzerland