Almanya’dan Türkiye’ye geldikleri ve yerleştikleri hakkında Vassan Girey Jabağı'dan Haydar Bammat'a mektup - Jabağı, Vassan Girey, 1882-1961 (My University, 1949)
Vassan Girey Almanya’dan Türkiye’ye geldikleri ve yerleştikleri hakkında kısaca bilgi vermektedir. Cemal Musallaev’den sizin oğlunuzun bir uluslar arası konferansta diplomat olarak çıkacağını (konuşacağını) öğrendim. Sizi ve hanımınızı tebrik ediyorum. Cemal Bey çok yaşlandı.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Jabağı, Vassan Girey, 1882-1961; Musallaev, Cemaleddin, ?-1951; İstanbul-Turkey; Germany; Bammat, Necmeddin, 1922-1985