Kuzey Kafkasya Daimi Komitesi'nin, 1000 Frankın kaybolması, 250 TL ek finansman talebi gibi konular hakkında toplantı tutanağı - (:unkn) unknown (My University, 1922)
1. 1000 Frankın Kaybı 2. İstanbul’daki siyasî kurumların tasfiyesi, sermayadeki kaybın takibi konusunda delegelerin sorumluluğu.... gibi önemli maddeler bulunmaktadır.
At the bottom of the document is the seal of the Peace Conference Delegation of the Republic of the North Caucasus.
Keywords: Committee of the North Caucasian Delegation; İstanbul-Turkey