Haydar Bammat tarafından Kayseri Cezaevi'ndeki Bahadır Dülger'e gönderilen mektup - Bammat, Haydar, 1890-1965 (My University, 1964)
Haydar Bammat tarafından Kayseri Cezaevi'ndeki Bahadır Dülger'e hitaben gönderilen mektupta, bademcik iltihabı ve grip nöberleri nedeniyle kötü bir kış geçirdiğini yazan Bammat gecikmeli mektubundan dolayı özür diliyor. Dülger'in isteği üzerine yazdığı "İslamiyetin Manevi ve Kültürel Değerleri" eserini ekte gönderdiğini söyleyen Bammat ayrıca 1950 yılında çekilmiş bir fotoğrafını da mektuba eklemiştir.
The postal receipt is attached to the letter.
Keywords: Dülger, Bahadır, 1911-1968; İslamiyetin Manevi ve Kültürel Değerleri (Book); Islam; Kayseri Prison-Turkey; Kayseri-Turkey; Paris-France