Azerbaycan-Dağlılar Merkezi projesi için Azerbaycan ve Kuzey Kafkasya Cumhuriyeti’nin temsilcilerinin ortaklaşa aldıkları kararlar hakkında - (:unkn) unknown (My University, 2026)
Şöyle başlamaktadır: Azerbaycan ve Kuzey Kafkasya Cumhuriyeti’nin milliyetçi kurumlarının temsilcileri vatan ve tarih önündeki kendi sorumluluklarını idrak ederek beraberce aşağıdaki kararı aldılar....
Keywords: Azerbaijan; Mountainous Republic of the Northern Caucasus (MRNC); Azerbaijan-Mountaineers Committee