Konya'dan iki aday olduğundan ve bunlardan birini tanıtan Alihan Kantemir'in Haydar Bammat'a mektubu - Kantemir, Alihan, 1886-1963 (My University, 1937)
Konya’dan iki aday var. Biri bizim eski ve yakın arkadaşımız Çeçen gazimizin oğlu. Orta öğretim mezunu. Ana dilini çok iyi biliyor. Şu an Mersin’de. Ondan çok iyi bir pilot çıkar.
The letter was written by Alihan Kantemir under a pen name.
Keywords: Güsar, Vasfi, 1895-1978; Mersin-Turkey; İstanbul-Turkey; Eskişehir-Turkey; Konya-Turkey; French; Arabic; Turkish; Russians; Kantemir, Alihan, 1886-1963