Heyet, Milli Merkez, Gürcüler ve neler yapılmalı konularında İbrahim Haydar'ın Haydar Bammat'a gönderdiği mektup - Haydarov, İbrahim, 1879-1949 (My University, 1933)
İbrahim Haydar Mektupta; 1) Heyet 2) Milli merkez 3) Gürcüler, ‘arkadaşlar’ ve diğerleri 4) Neler Yapılmalı? gibi dört ana başlıkta meseleyi ortaya koyarak bunlar hakkında kendi görüşlerini yazmıştır.
Keywords: Haydarov, İbrahim, 1879-1949; Bammat, Haydar, 1890-1965; North Caucasus National Center; Georgians; Europe; Chermoev, Abdulmecid, 1882-1937