Haydar Bammat'ın Payot Yayınevi'nin gönderdiği yazıya cevaben yazdığı mektubun taslağı - Bammat, Haydar, 1890-1965 (My University, 1947)
Haydar Bammat'ın Payot Yayınevi'ne göndermek üzere hazırladığı mektup taslağında kendisine gönderilen hesap ekstresinde bahsi geçen meblağın banka hesabına gönderilmesini istemekte ve yayınevinin kitabın diğer ülkelerde satışı için gerekli çabayı göstermemesinden yakınmaktadır.
Keywords: Payot (Publisher); Visages de l'Islam (Book); Book sales; Lausanne-Switzerland