Muhtemelen Ürdün Emiri Abdullah'a gönderilmiş mektubun zarfı - (:unkn) unknown (My University, 1946)
Arkasında Emir Şekib Arslan notu ve bir Cenevre adresi bulunan bu zarfın üstünde Doğu Ürdün Emiri Abdullah bin Hüseyin'i öven ve dua kelimeleriyle üçgen şeklinde dizilmiş ve "Amin" ifadesiyle biten bir paragraf yer almaktadır. Muhtemelen 1940'lı yılların ikinci yarısında Haydar Bammat tarafından gönderilmiş bir mektup.
Keywords: Abdullah I of Jordan, 1921-1951; Arslan, Amir Shakib, 1869-1946; Arab Kingdom of Transjordan; Jordan; Genève-Switzerland