Merkez ve delegelerin meseleleri ile Haydar Bammat’ın rolü hakkında kendi görüşlerini beyan eden Murat Khatagogu'nun Haydar Bammat'a mektubu - Khatagogu, Murat (My University, 1929)
Merkez ve Delegelerin meseleleri ve Haydar Bammat’in rolü hakkında kendi görüşlerini beyan etmektedir.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Khatagogu, Murat; Bammat, Zeynep Chermoev, 1905-1977; Osman; Namitok, Aytek, 1892-1963; Şalov; Kuriyev, Mutuzali; Tatuev; Shakmanov, Pago; Alin; National Council; Prague-Czech Republic