Kuzey Kafkasya Dağlıları Devrimci Demokratik Partisi programı - Kuzey Kafkasya Dağlıları Devrimci-Demokratik Partisi (My University, 1920)
Yedi sayfadan oluşan bu programda on beş madde bulunmakta olup, Halk Eğitimi, Millî Asker, Sınır Ülkeler ile İlişki gibi çeşitli konuları ihtiva etmektedir...
Keywords: Democratic Party of the Soviet Union North Caucasus; Party Program