Ömer Haydaroğlu, Ali Taşoğlu, Süleyman Dumanoğlu ve Mamed gibi bazı şahıslar hakkında kısa notlar - (:unkn) unknown (My University, 2026)
Ömer Haydaroğlu, Ali Taşoğlu, Süleyman Dumanoğlu ve Mamed gibi bazı şahıslar hakkında kısaca bilgiler bulunmaktadır.
Keywords: Haydaroğlu, Ömer (Sultan Omar), ?-1973; Taşoğlu, Ali; Dumanoğlu, Süleyman; Mamed