Kuzey Kafkasya ve Azerbaycan ittihadı için iki devlet arasında yapılan altı maddelik anlaşmaya dair yazı - (:unkn) unknown (My University, 1935)
Kafkasya’nın dış müdahalelerden kurtarılması, ileride hür ve müstakil olması için Kuzey Kafkasya ile Azerbaycan arasında yapılan altı maddeden oluşan bir anlaşmadır.
It is a similar version of the agreement with the registration no. HB02169 and consists of six articles.
Keywords: Azerbaijan; North Caucasus; Caucasus; Treaties; Azerbaijan-Mountaineers Union