Parti temsilcisi olarak gruplarla veya herhangi bir şahısla görüşmeler yapabileceği hakkında Aytek Namitok'un Haydar Bammat'a mektubu - Namitok, Aytek, 1892-1963 (My University, 1931)
Aytek, Haydar Bammat’a gönderdiği mektubunda Fedaral Parti’nin temsilcilerinden olarak kendi ideolojilerini gerçekleştirmek için çalışacağını, gruplarla veya her hangi bir şahısla görüşmeler yapabileceğini yazmaktadır. Bu görüşmelerde neler hakkında konuşabileceğini dört maddeyle sıralamaktadır.
Keywords: Namitok, Aytek, 1892-1963; Bammat, Haydar, 1890-1965; Republican Federalist Party of the North Caucasus; National Council; Paris-France