Elizbar Vachnadze hakkında Merab'ın Haydar Bammat'a mektubu - Merab (My University, 1938)
Merab, mektubunda harcadığı paralar ve kendi durumu hakkında kısaca haber vermektedir. Ayrıca Prens Elizbar’a 100 Fr verdiğini ve onunla olan konuşmaları hakkında anlatmaktadır. Kendisinin orada fazla kalamayacağını ve Brüksel’e gitmeye çalışacağını da belirtmektedir.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Vachnadze, Elizbar; Brussels-Belgium; Merab; Brussels-Belgium