Susuzluk sebebiyle iki aile arasında meydana gelen mevcut arazilerin sulanması hakkında çıkan anlaşmazlığın mahkemeye intikali. - (:unkn) unknown (My University, 1890)
Susuzluk sebebiyle iki aile arasında meydana gelen mevcut arazilerin sulanması hakkında çıkan anlaşmazlığın mahkemeye intikali.
Keywords: Kafir Kumuk Village; Lalaev; Abdulkazak bin Tataş; Bammat bin Rusbiy; Temir-Khan-Shurinskiy-Dagestan