İskenderiye Kütüphanesi ve İslâma Yapılan Büyük İftira Konferansı - İhsanoğlu, Ekmeleddin, 1943-; Sertoğlu, Midhat, 1914-1995 (My University, 1987)
Toplantı kaydı, İskenderiye Kütüphanesi'nin kuruluş tarihi ve koleksiyonu ile birlikte Müslümanlar tarafından yakılıp yok edildiği iddiasının bir iftira olduğu bilgisini içermektedir.
Wav and Mp3 formats were created from the original audio cassette along with the CD.
There is humming and intermittent gaps in the recording.
Keywords: Library of Alexandria-Egypt; Libraries-Egypt; Conferences