Haydar Bammat'ın birtakım notları - Bammat, Haydar, 1890-1965 (My University, 2026)
Kim tarafından ne zaman yazıldığı belli olmayan ancak Haydar Bammat’a ait olduğu tahmin edilen başı sonu eksik notlar. Bu notları şu şekilde sıralayabiliriz: Ölçüsü 17.2x13 cm olan Avrupa saman kağıdında Pantolon, bavul gibi eşyalar hakkında notlar bulunmaktadır. Bu notun en alt kısmında da 18 Mayıs 1944 (?) tarihi bulunmaktadır. Ölçüsü 30.5x20.8 cm olan pelür kağıtta: 1. Yönlerin çeşitliliği hakkında sorunlar 2. Toprağın yetersizliği gibi kısa notlar mevcuttur. Ölçüsü 23.5x15.9 cm olan pelür kağıtta: Polonya, Ukrayna, Letonya, Rusya ülkeleri hakkında kısa notlar bulunmaktadır. Ölçüsü 19.8x13 cm olan mavi renkli normal kağıtta İsim ve adres bulunmaktadır. Not Fransız dilindedir.
Keywords: Poland; Ukraine; Latvia; Russia