Fransa'nın Afganistan'daki Kültür ve Teknik işbirliği Danışmanı R. Jacquin-Pentillon’un Afganistan'ın Fransa Büyükelçisi'ne yazdığı kısa bir mektup - Jacquin-Pentillon, Roger, 1924-2003 (My University, 1973)
Jacquin-Pentillon'ın Fransa'daki Afganistan Büyükelçisi Rawan Farhadi'ye yazdığı mektubunda; kendisinden istemiş olduğu üç kitabın başlıklarını gönderdiğini, yakında Élysée Sarayı'nda güven mektuplarını sunmaya çağrılacağını, o vesileyle Devlet Sekreteri Édouard Balladur ile tanışma fırsatı olabileceğini, Balladur'un sınıf arkadaşlarından biri olduğunu ve ona selamlarını iletmesini bildirmektedir.
Keywords: Farhadi, Abdul Ghafoor Ravan, 1929- ?; Balladur, Édouard, 1929- ?; Paris-France; Afghanistan-Ambassadors; French Embassy-Kabul; France-Afghanistan relations