Abhaz Halk Konseyi'nde alınan kararlar: Kafkasya ve Kafkasya ötesi komiserlerinin eğitime yerleştirilmesi, Abhasis restoranı, Konsey, Sohum bölgesinde hırsızlığın artmasından dolayı yolların kapatılması hakkında kararlar - Abkhaz National Council (My University, 1917)
Kafkasya ve Kafkasya ötesi komiserlerin eğitime yerleştirilmesi ve onların bursları, “Abhasis” restoranı hakkındaki meseleler gündeme getirildi. Abhaz Halk Konseyi, Suchumi bölgesindeki haydutluk ve hırsızlığın artması üzerine Suchumi-Oçamçira-Gaudat yollarını kapatmayı uygun gördü....
Protocol no: 5
Keywords: Caucasia; Abkhaz National Council; Sukhumi-Abkhazia; Ochamchire-Abkhazia; Gudauta-Abkhazia; Sinop-Turkey; Aşhatsova; Marganin, İvan