27 Nisan 1929 tarihinde Amerikan Senatosu'nun 71. toplantısının birinci oturumunda Copeland tarafından sunulmuş olan yasa tasarısı - Copeland, Royal Samuel, 1868-1938 (My University, 1929)
Gürcistan, Azerbaycan ve Kuzey Kafkasya Milli Cumhuriyetlerinden oluşan Kafkasya Cumhuriyetlerine diplomatik temsilci atanmasını öngören düzenlemeye dair bir tasarıdır. İki kez okunduktan sonra Dış İlişkiler Komitesi'ne havale edilmiştir.
A copy of the Bill with the registration no. HB02620.
Keywords: American Senate; Congress of the United States; House of Representatives-USA; Caucasian Republics; North Caucasus; Georgia; Azerbaijan; Government; France