Otto Hermann von Lossow'un Kuzey Kafkasya ve Dağıstan halkının siyasî amaçlarının Hükümete bildirildiğini haber veren mektubu - von Lossow, Otto Hermann, 1868-1938 (My University, 1918)
9 Mayıs 1918 tarihli mektuba cevap olarak yazılmıştır. Kuzey Kafkasya ve Dağıstan halkının siyasi amaçlarını Hükümete bildirildiği haberini vermekte ve Chkhenkeli’ye gönderilen mektubun kopyasını ekte göndermekte olduğunu yazmaktadır.
A copy of the letter with the registration no. HB02013.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Caucasus; Transcaucasia; North Caucasus; Dagestan; Germany; Russia; German Delegation; Batumi-Georgia