Bahri Urman Emirza'nın Mısır ziyareti sırasındaki temaslarına ve Avrupa'daki Müslümanların durumuna dair 22 Temmuz 1947 tarihli Al-Ahram gazetesinin 22320 numaralı sayısında çıkan haber - (:unkn) unknown (My University, 1947)
İtalya’daki Müslümanlara Yardım (Muslim Relief Service) Hizmetleri Başkanı ve Müftü Yardımcısı Bahri Urman Emirza'nın Avrupa'daki toplama kamplarında tutulan ve acı çeken Müslümanların durumunu görüşmek üzere Kahire'ye geldiğine ve onlara yardım ve destek sağlamak amacıyla tüm Müslüman kuruluşları ve komiteleriyle iletişime geçtiğine dair bir haberin metni.
Keywords: Al-Ahram (Newspaper); Bahri Umran Emirza; Muslim Relief Service-Italy; Muslim refugees-Europe; Muslim Youth Organization; Egyptian newspapers; Cairo-Egypt