Louis Massignon'un Necmeddin Bammat’a gönderdiği L’Islam et L’avenir D’un Contact Culturel International Entre Travailleurs Intellectuels adlı makalesi - Massignon, Louis, 1883-1962 (My University, 1957)
Louis Massignon, “L’Islam et L’avenir D’un contact Culturel International Entre Travailleurs Intellectuels” adlı makalesinin broşürü (ayrı basımını) Necmeddin Bammat’a gönderildiğine dair kısa bir not bulunmaktadır.
Keywords: Bammat, Necmeddin, 1922-1985; Massignon, Louis, 1883-1962; Articles; Société Européenne de Culture; Venice-Italy