Haydar Bammat'ın General Dro ve Albay Robert Dowell'a dair notu - Bammat, Haydar, 1890-1965 (My University, 1931)
Haydar Bammat rarafından yazıldığı anlaşılan, üzerinde gün-ay bilgisi olmakla beraber sene bilgisi ihtiva etmeyen ama içeriğinden 1931 yılına ilişkin olduğu anlaşılan, "Dro" lakabıyla tanınan Ermeni generali Drastamat Kanayan'ın Amerika seyahati ve Albay Robert Dowell ile olan temasları hakkında küçük bir rapor hazırladığını belirten bir not.
Keywords: Kanayan, Drastamat (Dro), 1883-1956; Dowell, Robert; USA; Notes