La Tribune d'Orient'in kurucusu Mısırlı gazeteci Ali al-Ghayati'nin Kafkasyalıların isteklerini desteklediklerini Bammat'a bildirdiği mektubu - Al-Ghayati, Ali, 1885-1956 (My University, 1922)
La Tribune d'Orient'in kurucusu Mısırlı gazeteci Ali al-Ghayati mektubunda, Çerkezya'nın haklı taleplerini desteklediklerini Bammat'a bildirmekte ve hem kendisine hem de Chermoev'e gazetesinin altı sayısını ve no. 5'de yayınlanmış olan "Circassie" hakkındaki makaleyi göndermekte olduğunu ifade etmektedir.
Keywords: Bammat, Haydar, 1890-1965; Chermoev, Abdulmecid, 1882-1937; La Tribune d’Orient (Newspaper); Paris-France; Genève-Switzerland; Circassia; League of Nations